Healing 700kr

En behandling tar ca 45 minuter.

Innan behandlingen börjar får du lägga dig tillrätta på behandlingsbänken på rygg med kläderna på och varva ned till lugn musik. Därefter lägger/håller jag mina händer på olika positioner på och över din kropp under behandlingen. Jag känner av dina besvär och krämpor i min egen kropp för att kunna hjälpa dig.

Ibland kan man behöva få fler behandlingar, för att komma åt det man behöver få hjälp med. Det är som att skala av en lök, man måste skala av ett eller flera lager för att få den hjälp man behöver. Den energi du får av healingen verkar i flera timmar och ibland även flera dagar efter behandlingen.

Vid Healing startar kroppens utrensningsprocess och den jobbar för fullt efter en behandling. Därför är det viktigt att dricka mer vatten än vanligt efteråt.

När man har bestämt sig att prova på Healing så rekommenderar jag att man tar två till tre behandlingar med två-fyra veckors mellanrum.

UPPLEVELSER

Hur man upplever en healingbehandling är väldigt personligt. Ibland känner man inget speciellt mer än att man känner sig väldigt avslappnad efteråt och full med ny energi.

 Ibland kan man under behandlingen uppleva kyla, värme, se färger, känna dofter, det kan krypa i dig eller pirra som sockerdricka, du kan få muskelryckningar.

Får du Healing fler än en gång kan upplevelserna vara olika från gång till gång.

Även om du inte skulle känna något märkbart under behandlingen så jobbar healingenergin med dig i alla fall.

Efter en behandling kan du få svettningar, frossa, få mer värk eller känna dig helt avslappnad. Du kan också uppleva konstiga känslor under ett par dagar, eller må lite sämre. Det är inget att oroa sig för utan är helt normalt och det beror på att den process som har startats upp.